1r Torneig de Futbol Flag de Festa Major

17.00 h 1r TORNEIG DE FUTBOL FLAG DE FESTA MAJOR
Gradiators vs All Star Amaerican Football
Lloc: Camp de Futbol de les Cremades
Org.: Gladiators Flag Caldes de Montbui

L' equip Gladiators Flag de Caldes de Montbui va nèixer amb l' idea de aportar un nou esport a la nostra vila, el primer entrenament va ser el dia 5 de desembre del 2010, un grup de nois entrenats per l'ex-jugador de Fútbol Americà Tony Molinos van començar els diumenges al Parc de "Can Rius" per preparar-se per la Lliga Catalana Sots-18 de Football Flag.
Amb només 10 entrenaments van començar la seva primera participació en la competició, amb uns resultats exel.lents, amb una mitja de 40 punts a favor i només 12 en contra, 6 mesos després es van classificar per la final líders de la fase regular, sense encaixar cap derrota.
A la final disputada el passat dia 12 de juny a Caldes de Montbui, els Gladiators van aconseguir guanyar el Campionat de Catalunya sots-18 contra els Grallers de Granollers i, a més, el seu jugador Marc Ponseti va rebre el trofeig MVP de la final.
Gladiators organitzarà el proper dia 9 d'octubre a les 17h, al camp municipal de fútbol "Les cremades"el seu 1r torneig de Football Flag, dins el programa de la Festa Major, contra un convinat de jugadors de la lliga Nacional de Fútbol Americà, amb la presència de ex-jugadors dels Barcelona Dragons i components de la Selecció Espanyola.
Gladiators vol en aquest partit presentar el seu nou equip Senior 2011-12 i oferir el títol de Campions a la seva afició.